Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

Ενημερώσεις μέσω email

Ένα νέο εργαλείο ενημέρωσης προστίθεται από σήμερα στις υπηρεσίες πληροφόρησης του openarchives.gr. Οι ενημερώσεις μέσω email μπορούν να χρησιμεύσουν πολύ σε κάποιον που αναζητεί υλικό για διάφορα θέματα και δεν έχει χρόνο να ψάχνει κάθε τόσο στο openarchives.gr για νέες καταχωρήσεις που μπορεί να τον αφορούν.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία και να καταχωρήσουν τα keywords της επιλογής τους, καθώς επίσης και την συχνότητα που επιθυμούν να ενημερώνονται (εβδομαδιαία ή μηνιαία) με email για τυχόν νέα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των keywords.

Οδηγίες
  1. Πηγαίνετε από το βασικό μενού στην σελίδα Email
  2. Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για πρώτη φορά πατήστε στην εγγραφή για να εγγραφείτε στο σύστημα. Προσοχή! Αν έχετε gmail account (δηλαδή email που να τελειώνει σε @gmail.com) , μπορείτε να μπείτε απευθείας στο σύστημα χωρίς εγγραφή. Απλώς εισάγετε το email σας και τον κωδικό που χρησιμοποιείτε στο gmail.
  3. Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως στο σύστημα συμπληρώνοντας το όνομα και τον κωδικό σας στην φόρμα εισόδου.
  4. Μετά την είσοδό σας στο σύστημα, βλέπετε την παρακάτω φόρμα. Εδώ μπορείτε να ορίσετε τα keywords της επιλογής σας καθώς και την συχνότητα που θέλετε να σας αποστέλλονται ενημερωτικά email με τα νέα τεκμήρια που σας αφορούν.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: